Vähän enemmän minusta

Blogin takana on tyttö, joka on kiinnostunut kaikista pienistä asiosta, niistä jotka merkitsevät ja ehkä vähän niistäkin, joilla ei ole mitään väliä.Nimeni on Seela. Haaveilin pitkään omasta blogista, kunnes sitten laitoin pystyyn Auringonlaskunoranssin, melkein tasan tarkkaan vuosi sitten. Ehkä tämä on nyt jotain, tai ehkä ei.

Olen kunninahimoinen, haluan aina ylittää itseni. Bloggaamisessa pieni perfektionisti kuiskii aina korvaan, mutta en lähde lukemaan uudestaan vuosi sitten kirjoitettuja tekstejä (tai sitten lähden, mutta yritän ainakin katsoa niitä mahdollisimman lempeästi). Olen oppinut, ettei elämää kannata ottaa liaan vakavasti. Ei kannata stressata turhista, ei kannata kuluttaa itseään loppuun. Jos en osaisi ottaa rennosti, en millään selviäisi.

listaan muutaman harrastukseni: lukeminen, kirjaileminen ja sanataide, valokuvaus, perheen kanssa matkustelu, satunnaisesti elokuvien tekeminen, Suomen matkailu kaveriporukalla, pianonsoitto, kunnon kohentaminen salilla, iltalenkit äidin kanssa, lämpimällä säällä juoksentelu ulkona, teen juominen

ja vielä muutaman lemppariasiani: listat, auringonlaskut, kaakaotaatelit, kirjoitushetket sängyssä ennen puolta yötä, takkatuli-illat, perheen kanssa olohuoneen valtaaminen, unelmoiminen, lainausten lukeminen ja niiden kirjoittelu muistivihkoon, mukini, jossa on silmiä eikä tuhatjalkaisia ja lukuisat muut, ystävät ja sellaiset jutut, joita muut eivät ymmärrä, eivätkä edes halua ymmärtää, isän kanssa vitsaileminen, kirjaan uppoutuminen ja maailmalta piiloutuminen, spontaanit seikkailut

Minusta on tärkeää, että ihmiset ajattelevat. Että te ajattelette, kyseenalaistatte, pohditte, tutkitte asioita. Sillä kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää ja maailmassa on niin paljon asioita vinossa, että ihmisten on pikkuhiljaa tehtävä jotakin. Välittäminen on tärkeää. Omat arvot ovat tärkeitä. Me kaikki olemme erilaisia, eikä meidän pidä kuluttaa koko elämäämme miellyttämällä muita.

Toivottavasti nautitte blogistani. Kommentoikaa rohkeasti ja antakaa palautetta, mieluummin positiivista, mutta enköhän kestä sen negatiivisenkin. Kertokaa mistä piditte (ja mistä ette).

Kiitos, kun olette täällä. Sillä se merkitsee.

Seela

Kommentit

Suositut tekstit