toukokuun suosikit

Kevät muuttuu kesäksi ja koulu vihdoinkin odotetuksi ja ehkä jopa ansaituksikin lomaksi. Aloitetaan kesäkuu kuitenkin vielä toukokuun suosikit -postauksella.

Kosmetiikka


 L'Oréal Paris True Match Concealer



Olen tykännyt tästä tosi paljon, en ole aiemmin omistanut kunnollista peiteväriä ja tämä on ollut pelastus, varsinkin tummiin silmänalusiin. Minulla on siis tuo vaalein, sävyltään Ivory. Levittäminen onnistuu parhaiten Beauty Blenderillä, tai ainakin kolme euroa maksaneella We Care Iconin halpiskopiolla. Lopuksi kannattaa vielä levittää vähän soremlla. Tykkään erityisesti tuosta peittävyydestä ja jos puuterilla asettaa sen paikalleen, niin aine pysyy naamassa koko päivän.

Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour



Huulituotteet eivät ole ollenkaan suosikkejani, en omista mitään hyviä huulipunia, joten päätin, että nyt olisi aika ostaa jotain, mikä sopisi juhliin ja kesään. No, muutaman YouTube-videon ja arvostelun jälkeen päätin etsiä Rimmelin 16 tuntia kestävän huulipunan käsiini. Tuossahan on siis kaksi osaa, väri ja sitten kiillolta näyttävä aine, joka asettaa punan paikalleen, jotta se pysyy sen kuusitoista tuntia. Niin pitkään en ole ehtinyt sitä vielä testata, mutta ainakin puolet päivästä huulipuna pysyy hyvin ja varsinkin ruokaillessa on plussaa, kun lasin reunaan ei ilmesty suttuisia jälkiä tai suussa maistu huulipunalle. Värikin pysyy myös samanlaisena pitkänkin ajan jälkeen. Ostin tuotteen sävyssä 110 Dare to Pink ja valintaani olen tyytyväinen. Suunnittelin ensin ostavani vielä tummemman, mutta päädyin sitten väriin, joka ei ole niin uskalias. Tällaista voin käyttää tavallisenakin päivänä, mutta väri sopii myös juhliin, ja juhlavaatteisiin. Jos kiinnostaa, löytyy esim. Sokokselta tai vaikka Prismasta.

Ahavan Facial Renewal Peel, Time to Treat -kasvonaamio



Tykästyin tähän heti, jo ensitestauksella. Tämä taitaa olla Sokoksen edellisiltä 3+1 päiviltä, juuri äsken selailin Sokkarin sivuja ja pettymyksekseni huomasin, että juuri tätä tuotetta ei enää löydy. No, ainakaan netistä. Ahava on siis israelilainen merkki, joka valmistaa ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät Kuolleen meren suoloja, mineraaleja, tai vaikka mutaa. Minä poimin siis mukaani kasvonaamion, joka tuoksuu ihan älyttömän hyvältä, suolalta, hunajalta, metsältä... Luulen, että se on juuri sellainen tuoksu, jota joku toinen vihaa ja joku toinen rakastaa. Ihastuin siihen ja olen valmis ostamaan tämän uudelleen vain tuoksun takia. Ja toimiihan naamio muutenkin hyvin, se muistuttaa ulkonäöltään ja väriltään hunajaa, ja saa kasvot tuntumaan virkeiltä ja pehmeiltä.

Schwarzkopf Gliss Hair Repair, Sensational Strenght Conditioner


Taisin esitellä uuden hoitoaineeni jossain aiemmista postauksista. Se ansaitsee kyllä paikan toukokuun suosikeissa, sillä todella huomaan, miten se tekee hyvää hiuksille. Tuo on siis nimeltään vahvistava hoitoaine, hiukseni eivät kyllä ole missään vaiheessa olleet kovin heikot, eivätkä muutenkaan vaurioituneet. Mutta silti hoitoainetta on hyvä käyttää ja tästä olen tykännyt tässä kuussa. Ainoana pienenä miinuksena on tuoksu, josta en ole mitenkään innostunut. Muutenkin tykkään enemmän hajuttomista shampoista ja muista hiustenhoitotuotteista.

Vaatteet

Väljät halkiohousut, H&M



Oli kyllä mahdottoman hyvä ostos, Turun postauksessa laitoinkin housuista jo kuvia. Olen tässä lähiaikoina huomannut, että tykkään enemmän housujen shoppailusta ja sovittelusta, kuin esimerkiksi paitojen ostamisesta. Tykkään tosi paljon housujen kuosista ja väristä, ne ovat vähän erilaiset. Nuo halkiot tekevät myös kiinnostavan lisän, housut lepattavat kauniisti, kun tuulee. Ehkä en näitä ihan joka päivä pue päälleni, minusta nämä sopivat enemmän juhliin. Löysin muuten myös tuolta H&M nettisivuilta samaa kuosia, tyyliä ja väriä haalarin, joka kannattaa käydä myös tsekkaamassa. Jos olisi ylimääräistä rahaa, kävisin ehdottomasti ostamassa.

Kirjat

Anthony Doerr, Kaikki se valo jota emme näe (All the Light We Cannot See)


Tällä kertaa ei tästä sen enempää, mielestäni Kaikki se valo jota emme näe tarvitsee kokonaan oman postauksen, sen verran kiinnostava ja pysäyttävä kirja se on. Ansaitsee kyllä Pulitzerin palkinnon. Se oli erityinen kirja, hyvä lukukokemus ja virkistävän erilainen, kiinnostavalla tavalla kirjoitettu. Suosittelen lukemaan. Erityisesti te, jotka olette kiinnostuneet Toisesta maailmansodasta ja historiasta. En suosittele ihan herkimmille lukijoille, enkä lapsille.

Musiikki

Spotifyn Running -soittolistat


Kun musiikki on samassa rytmissä, kun askeleesi hakkaavat rytmikkäästi metsäpolkua, kun mietit rytmiä ja vain juokset. Kun ajattelet, että no, juoksen tämän biisin loppuun ja sitten hidastan hetkeksi. Mutta sitten tulee lempibiisisi ja on pakko jatkaa juoksemista, koska tulee hyvä fiilis.

Jaksan valehtelematta juosta lenkeillä ainakin puolet pidempään, ja vain näiden soittolistojen avulla. Kannattaa todellakin kokeilla, kun sopiva askelrytmi löytyy, niin se on sitten menoa. Muutamia suosikkijuoksubiisejäni Sinulle suositellut -juoksusoittolistallani ovat erityisesti Sian Hostage ja Pinkin It's all your fault.

Ruoka

Grillailut



Uusi muurikka ja herkkuruokaa. Minun roolini on vain maistella kaikkea, grillaamisessa tai muutenkaan ruuanlaittotaidoissani ei ole kehumista. Tai ehkä se ei oikeastaan riipu taidoista, jos kärsivällisyyttä ja aikaa olisi enemmän, ehkä loihtisin gourmet-ruokia pöytään.

Grillissä valmistuu niin maissit, makkarat, kuin pihvitkin; kaikkea mahdollista. Nappasin K-Ruoka -lehdestä, vai olikohan se Pirkka? No, nappasin kuitenkin talteen muutaman kiinnostavan grilliohjeen, erityisesti grillatut banaanit kuulostavat herkulta. Lettujakin olisi kiva tehdä, oikein isoja ja hyviä.

Granolat, kuivatut omenat ja banaanit, pähkinät...



Toukokuussa olen tykännyt napostella kaikenlaista, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja muita herkkuja.

Quotet

if you can't stop thinking about it, don't stop working for it

real girls are never perfect and perfect girls are never real

worry about loving yourself, instead of loving the idea of other people loving you

if your dreams do not scare you, they are not big enough

if the words you spoke appeared on your skin would you still be beautiful?

so really, children, mathematically, all of light is invisible (anthony doerr)

minä luulen, että kaikki on jäljellä. tule, mennään katsomaan! ~ muumipeikko, muumipeikko ja pyrstötähti

Tähän päätän suosikit ja toukokuun. Kesäkuu ja loma, tervetuloa.

♥:lla Seela

Kommentit

Suositut tekstit